dilluns, de juliol 13, 2009

RESULTATS

Tenim pendent l'actualització dels últims (i molt bons) resultats:

Fa quinze dies, extraordinari doble pòdium al "Campeonato de España de Acuatlón" (Gijón 21/06/09):

Eulàlia Lores, tercera classificada G45-49F:

I l'Enric Hernández sots-campió d'España G50-54M !!:


Al "B" de Balaguer, treballadíssim debut del Pep a la mitja distància en un circuit duríssim on va necessitar més de 7 hores de lluita per acabar la cursa!!!

I aquest cap de setmana, presència en varis fronts: per un costat l'Andreu aprofita les escapades de cap de setmana per fer setè en un tri popular a Penyiscola:

L'Enric i l'Eulalia tornen a fer pòdium al ja clàssic "Swimming Cross" de Castellfollit, i el Guillermo (substituint a última hora Toni Colomo), el Toni Arco (per cert, que guapa la teva filla!!!) i el J.M Rodriguez fan un super-competitiu triplet al popular per relleus de Banyoles.

El primer fa una gran natació (25è amb molts nadadors "especialistes" a l'estany), el Toni en els 8km que rodegen el llac fa una gran remontada i aconssegueix passar el relleu al JM en 15a possiciò i aquest remata la feina entrant el desè a meta sobre un total de 107 equips. Gran feina, sens dubte.



Per que veieu el nivell del triatló "popular", aqui una foto del Guillermo amb el guanyador d'una Vuelta Ciclista a España Melcior Mauri (membre de l'equip guanyador):

Enhorabona a tots!!!